bootygroot

Booty Workout

Wat is Booty Workout?
Booty Workout is een low-impact training met de focus op het versterken en vormgeven van de bilspieren, zowel de grote bilspier als de medium en de kleine bilspier. In onze maatschappij van veelal zittende beroepen verslappen de bilspieren en daardoor ontstaan makkelijk blessures als rugklachten. Misschien zijn daarom de bilspieren wel de belangrijkste spieren van het menselijk lichaam en alleen daarom goed om in deze Booty Workout de focus te hebben op (versterking van) de bilspiergroep. Uiteraard worden de been- en buikspieren meegenomen in je workout. De Booty Workout bestaat elke les uit andere oefeningen en er wordt gebruikt gemaakt van diverse materialen, zoals een bootyband, step of gewichten.

Is Booty Workout iets voor mij?
Ook als je geen zittend beroep hebt, kan de Booty Workout voor jou geschikt zijn. De low-impact-cardio in deze les traint je duurvermogen en de elke les verschillende bilspieroefeningen versterken & vormen je billen en daarmee je onderrug en achterkant bovenbenen.

Hoe ziet een Booty Workout-les eruit?
Elke les is anders! De instructeur vertelt je bij aanvang van de les welke materialen je nodig hebt en geeft je tijdens de les opties om een oefening aan te passen, indien je dit nodig hebt. Geef je blessure vooraf bij de instructeur aan, zodat hij/zij hier rekening mee kan houden. Elke les start met een warming-up en sluit af met een cooling-down en heeft diverse oefeningen daartussen. Waar deze diverse onderdelen uit bestaan is elke keer weer een verrassing.

Bekijk hier het Lesrooster