Dagpas
Website THC (1500x720) (1)

Boks Fit

Wat is BoksFit?
Boksfit is een ideale les waarin plezier, snelheid, behendigheid en kracht samenkomen. De oefeningen richten zich op bokstechniek en –houding en worden ondersteund met trainingsmaterialen als onder meer bokshandschoenen en bokszakken. Met boks-cardio-oefeningen wordt er gewerkt aan een verbeterd uithoudingsvermogen en een stabielere core. Hierdoor wordt er een optimale boost gegeven aan je vetverbranding, in een zeer korte tijd.

Is BoksFit iets voor mij?
Deze boksworkout van 45 minuten biedt een variatie aan functionele boksoefeningen die je kracht, conditie en coördinatie uitdagen en is geschikt voor jong en oud. Indien je houdt van je afreageren middels boksen is dit DE les voor jou. Let op: Deze les wordt niet in sparringsvorm gegeven. Er is geen lichamelijk contact!

Hoe ziet een BoksFit-les eruit?
BoksFit is een zogenoemde freestyle-les en dat betekent dat elke les een andere inhoud heeft wat betreft oefeningen en wat betreft instructeur. Je BoksFit-les start altijd met een warming-up en eindigt met een cooling-down/stretch en daartussen komen alle boks-oefeningen aan bod die de instructeur op die dag voor je heeft bedacht. TIP: indien je je eigen bokshandschoenen hebt, neem deze mee naar de BoksFit-les. Indien niet in je bezit heeft de Club een paar voor je beschikbaar.

Bekijk hier het Lesrooster