body-support4

Voeding

Je goed voelen, wie wil dat nou niet?
De Toucan Health Club werkt samen met voedingsprogramma Body Support. Beweging en een gezonde voeding is een belangrijk onderdeel in het dagelijks leven. De Toucan Health Club wil u daar graag in steunen. Het accent ligt op het ontwikkelen van een gezond leefpatroon. Het uiteindelijke doel is niet om snel veel gewicht te verliezen, maar om kennis op te doen over gezonde voeding. Naast een goed en gezond voedingspatroon is ook beweging noodzakelijk.

Waar is dit beter te combineren dan bij de Toucan Health Club?

Het Body Support voedingsprogramma leert u om op een verantwoorde manier met voeding om te gaan. Body Support gaat uit van het individu, iedereen is anders. De voedingsadviezen zijn persoonlijk en op maat gemaakt. Aan de hand van uw lengte, gewicht, vetpercentage en leefpatroon wordt uw energiebehoefte bepaald. Via uw energiebehoefte worden er persoonlijke voedingsschema’s gemaakt die uitsluitend bestaan uit voeding die u in de supermarkt kunt kopen. U krijgt iedere week een eetschema mee dat bestaat uit 7 dagmenu’s afgesloten met een boodschappenlijst waarop staat wat u de komende week nodig heeft. Ieder dagmenu bestaat uit 6 eetmomenten, 3 hoofdmaaltijden en 3 tussendoortjes.

De meeste mensen willen een paar kilo kwijt, maar andere willen meer uit hun sport halen, een paar kilo aankomen of gewoon op een gezonde manier op gewicht blijven. Wat uw reden ook is, met Body Support stelt u zelf uw doel vast en daar werkt u alleen of samen met uw instructeur naar toe.

Wat is er zo anders aan Body Support?

Body Support gaat uit van een optimale stofwisseling. Veel crash diëten gaan uit van een lage calorie inname & energie balans. Hierdoor raakt u snel een aantal kilo’s kwijt, maar de stofwisseling gaat daardoor op een laag pitje. Wanneer u daarmee stopt, en vervolgens weer meer gaat eten, dan reageert het lichaam door de extra energie op te slaan in de vorm van vet. Hierdoor vliegen de kilo’s er juist weer aan! Bovendien heeft u bij een crash dieet een hongergevoel en weinig energie.

Body Support zorgt ervoor dat de stofwisseling wordt geoptimaliseerd; het begeleidt u bij het kiezen van de juiste voeding is en de juiste eetmomenten. Heeft u dit eenmaal geleerd, dan zult u in staat zijn om zelf een eigen indeling te maken en zal het leven nooit meer uit ’lijnen’ bestaan.

Naar aanleiding van deze voedings- en evt. bewegingsadviezen zult u merken dat u op een goede manier uw lichaam vormt, vet vermindert en strakker in uw vel komt te zitten, zònder daarbij uw spierweefsel af te breken.

In een prettig gevormd en gezond lichaam voelt iedereen zich toch goed?!
Voor meer info mail naar: ks@hotelgilzetilburg.nl

Club leden Niet-leden Pakket Deal
€150 €325
Body Support voedingsplan

+ consultatie

10 weken

Body Support voedingsplan

+ consultatie

10 weken

Gratis onbeperkt toegang tot de sportschool

12 weken

 –  * Inschrijfgeld (€10) komt volledig te vervallen indien je na afloop van dit pakket besluit lid te worden