Aanbiedingen Gratis dagpas
fitness

Fitness

Wilt u gebruik maken van onze fitness of groepslessen, zorg dan dat u op de hoogte bent van onderstaande richtlijnen.

Veiligheid en hygiëneregels voor sporters

 • Houd 1,5 meter afstand.
 • Sporters zijn verplicht een eigen handdoek en bidon mee te nemen;
 • Reinig/desinfecteer de apparatuur voordat je aan de oefening begint en wanneer je stopt.
 • Voorafgaand aan of bij binnenkomst in het centrum werken sporters mee aan de triage of het controlegesprek.
 • Bij binnenkomst in het centrum dienen sporters verplicht gebruik te maken van desinfecterende gel/zeep of hun handen te wassen;
 • Sporters blijven thuis als ze ziek zijn of in de afgelopen 72 uur ziek zijn geweest of een van de volgende klachten hebt:
  neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest, verhoging (vanaf 38 C°).
 • Ga voordat u van huis vertrekt, thuis naar het toilet
 • Sporters volgen aanwijzingen van personeel in het centrum of van de trainer op;
 • Sporters houden zich aan de regels over de aankomst en het vertrek in de omgeving van het fitnesscentrum of de buitenactiviteit;
 • Sporters vermijden fysiek contact met anderen in het complex of bij de training aanwezige sporters;
 • Sporters nemen alle meegebrachte zaken (flesjes, etc.) weer mee naar huis;
 • Sporters volgen de algemene richtlijnen van het RIVM met betrekking tot het minimaliseren van de verspreiding van de infectie.
 • Betaal met pin of contactloos (pin of mobiel).
 • Verlaat direct na het sporten de accommodatie.

Fitness is geschikt voor mensen uit alle leeftijdscategorieën. Voor ongetrainde mensen, mensen met overgewicht, mensen die moeten revalideren of juist al getraind zijn . Op basis van uw conditie en wensen wordt door de instructeur een persoonlijk trainingsschema samengesteld welke u kunt gebruiken tijdens uw training.

Bij de Toucan Health Club beschikken we over een fitnessruimte, met daarin een complete lijn kracht- en cardioapparatuur. Het voordeel van fitnesstrainingen is dat ze volledig afgesteld zijn op uw persoonlijke wensen: niet alleen de inhoud van de trainingen, maar ook de tijden waarop u traint. U bent vrij te trainen wanneer (en hoe vaak!!) het u uitkomt.

U kunt bij ons zeven dagen per week en 52 weken per jaar onbeperkt en onder toezicht van fitnessinstructeurs werken aan een betere gezondheid. Nadat u gebruik gemaakt heeft van de fitness kunt u eventueel gebruik maken van onze zwem,- en sauna-faciliteiten. Kortom volop mogelijkheden voor sportieve inspanningen die af te wisselen zijn met ontspanning.

Persoonlijke trainingsprogramma
Trainen bij de Toucan Health Club doe je m.b.v. je persoonlijke trainingsprogramma. Een programma op maat n.a.v. een doelstellingenanalyse, bloeddrukmeting, vetpercentage meting, krachttesten en een uithoudingsvermogen test.

Zowel de kracht- als conditieapparatuur staan overzichtelijk op uw trainingsschema. Voor de krachtapparatuur worden de series, herhalingen, gewichten en aangegeven. Je traint dus altijd op het juiste niveau. Verder staat ook de telling, en snelheid van bewegen aangegeven. Jouw programma regelt verder de tijd en intensiteit van de conditieapparatuur. Dus geen tijdverlies met het instellen, je kunt je volledig concentreren op het trainen en het realiseren van jouw doelen.

Virtuagym
Wij zijn meer dan een sportschool. Word lid van ons online platform! Wij werken met Virtuagym, een online fitness platform met bijbehorende mobiele apps.

Wat betekent dit voor jou?
-­ Trainings­ en voedingsschema’s maken
­- Toegang tot 2000+ voorbeeldoefeningen
­- Gemakkelijk inschrijven voor groepslessen
­- Meedoen aan uitdagingen
­- Voortgang bijhouden

Neem even contact met ons op om je aan te melden, dan maken wij een gratis account voor je aan. Heb je al een account? Zoek dan de “Toucan Health Club” app in de iTunes App Store of Google Play. Via de app kun je je onder andere aanmelden voor groepslessen en je trainingsschema gebruiken.

Intake
Fitness bij ons start met een begeleidings-traject van 2 afspraken bij een vaste trainer / coach (zover tijden overeenkomen). In deze 2 afspraken, wordt aan de hand van jouw wensen en doelstellingen een op maat gesneden trainingsprogramma gemaakt.

Afspraak 1: duur 60 minuten
Je eerste afspraak begint d.m.v. een kennismaking met je trainer/coach met wie u uw wensen en doelstellingen besproken worden. Vervolgens worden er een aantal metingen verricht zoals de bloeddruk, het gewicht en het vetpercentage. Hierna ga je meteen aan de slag en wordt er een conditietest afgenomen. Je krijgt een hartslagmeter om, je trainer/coach bepaalt de juiste intensiteit en legt de conditietest uit. Deze test duurt 5 minuten. Nadat alle gegevens en doelstellingen bij je trainer/coach bekend zijn, leggen we een aantal van onze krachttoestellen uit. Dit doen we om alvast een inschatting te krijgen van de gewichten die we straks gaan gebruiken in uw schema.

Afspraak 2: duur 60 minuten
Je trainer/coach heeft inmiddels voor u een schema op maat gemaakt. De tweede afspraak beginnen we met een warming-up op één van onze cardioapparatuur. Daarna worden alle oefeningen die in je schema staan één voor één met je doorgenomen. Er wordt bij deze afspraak aandacht besteed aan de instellingen van de toestellen en het gewicht dat per oefening wordt gebruikt. Wanneer het schema is doorgenomen wordt de afspraak afgesloten met een cooling-down en worden er eventuele vragen beantwoord. Tot slot wordt er een afspraak gemaakt voor over ± tien weken, waarbij we de vorderingen en wensen bijstellen voor het maken van een vervolgschema. Daarna ben je in staat om het trainingsprogramma dat is opgesteld zelfstandig voort te zetten. Mocht u verder nog vragen hebben, kunt u deze altijd aan onze trainers stellen.

Personal training
Hebt u net dat extra duwtje in de rug nodig om uw doelstellingen te behalen? Of wilt u uw bestaande training naar een hoger niveau tillen? Dan is personal training zeker iets voor u! Bij personal training is alle aandacht op u gericht en alle oefeningen en adviezen worden op maat gegeven. Hierdoor behaald u in een korte tijd de betere resultaten.

Wat uw doel ook is, zonder ‘stok achter de deur’ is het moeilijk te bereiken. Samen gaan we op zoek naar bewegingsvormen die bij u passen en die u leuk vindt, want alleen dan houdt u ze vol. Samen sporten combineren we met actieve coaching en adviezen over gezonde voeding. Want een gezonde levensstijl is meer dan bewegen alleen. Het vraagt om een gedragsverandering.

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen, informeer bij de balie van de Toucan Health Club. Personal Training zit niet bij het lidmaatschap inbegrepen.

Leden:
45 minuten € 36,00 per les
5 strippen van 45 minuten € 32,45 per les
10 strippen van 45 minuten € 28,60 per les

 

Niet leden:
45 minuten € 41,20 per les
5 strippen van 45 minuten € 37,60 per les
10 strippen van 45 minuten € 33,75 per les

 

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de fitness, mail dan naar: service@toucanhealth.nl

Virtuele rondleiding