Dagpas
fitnessgroot

Fitness

Actieve levensstijl voor alle lichaamstypen en leeftijden

Het verbeteren van de levensstijl is voor iedereen van belang; voor ongetrainde mensen, mensen met overgewicht, mensen die moeten revalideren of juist al voldoende ervaring hebben op het gebied van sport. Het lichaam vraagt om fysiek onderhoud, en er is geen betere manier dan dit onder de juiste begeleiding te doen! Op basis van uw conditie en wensen wordt door de instructeur een persoonlijk trainingsschema samengesteld welke u kunt gebruiken tijdens uw training.

Bij de Toucan Health Club beschikken we over een fitnessruimte, met daarin een complete lijn kracht- en cardioapparatuur. Het voordeel van fitnesstrainingen is dat ze volledig afgesteld zijn op uw persoonlijke wensen: niet alleen de inhoud van de trainingen, maar ook de tijden waarop u traint. U bent vrij te trainen wanneer (en hoe vaak!!) het u uitkomt.

U kunt bij ons zeven dagen per week en 52 weken per jaar onbeperkt en onder toezicht van fitnessinstructeurs werken aan een betere gezondheid.

Mocht u alleen gebruik willen maken van de groepslessen dan kan u een 10-rittenkaart aanschaffen.

Let op:  om jezelf in te schrijven voor deelname aan de groepslessen, is het noodzakelijk de MyWellness App te gebruiken. Klik hieronder op MyWellness app voor meer informatie.

Persoonlijk trainingsprogramma
Trainen bij de Toucan Health Club doe je m.b.v. je persoonlijke trainingsprogramma. Een programma op maat n.a.v. een doelstellingenanalyse, bloeddrukmeting, vetpercentage meting, krachttesten en een uithoudingsvermogen test.

Zowel de kracht- als conditieapparatuur staan overzichtelijk op uw trainingsschema. Voor de krachtapparatuur worden de series, herhalingen, gewichten en aangegeven. Je traint dus altijd op het juiste niveau. Verder staat ook de telling, en snelheid van bewegen aangegeven. Jouw programma regelt verder de tijd en intensiteit van de conditieapparatuur. Dus geen tijdverlies met het instellen, je kunt je volledig concentreren op het trainen en het realiseren van jouw doelen.

MyWellness app
Wij zijn meer dan een sportschool. Wij werken met MyWellness de app van TechnoGym, een online fitness platform met bijbehorende mobiele app.

Wat betekent dit voor jou?
­- Gemakkelijk reserveren voor groepslessen
– Klantspecifieke programma’s kunt aanvragen
– Toegang tot 2000+ voorbeeldoefeningen
– Je voortgang bijhouden;
– Zien hoeveel cardio apparaten er beschikbaar zijn op het moment;
– Actuele club info (zoals acties en nieuwtjes) en zelfs je smartwatch kunt koppelen.

Klik hieronder om de gratis MyWellness app te downloaden*: 
Klik hier om de MyWellness app te downloaden (iOS versie)
Klik hier om de MyWellness app te downloaden (Android versie)

Intake
Fitness bij ons start met een begeleidings-traject.

In deze afspraak, wordt aan de hand van jouw wensen en doelstellingen een trainingsprogramma op maat gemaakt.
De intake begint d.m.v. een kennismaking met je trainer/coach met wie u uw wensen en doelstellingen bespreekt. Vervolgens worden er een aantal metingen verricht zoals de bloeddruk, het gewicht en het vetpercentage op onze InBody. Deze metingen kunt u ook weer terug vinden in onze MyWellness app.

Nadat alle gegevens en doelstellingen bij je trainer/coach bekend zijn, leggen we een aantal van onze kracht en cardiotoestellen uit. Er wordt bij deze afspraak aandacht besteed aan de instellingen van de toestellen en het gewicht dat per oefening wordt gebruikt. Dit wordt vervolgens netjes verwerkt in de MyWellness app en hier kunt u dan vervolgens alles terugvinden. Daarna ben je in staat om het trainingsprogramma dat is opgesteld zelfstandig voort te zetten.

Wij adviseren u na 6-12 weken weer een vervolgafspraak in te plannen, zodat we u optimaal kunnen helpen met het bereiken van uw doelstellingen.

Mocht u verder nog vragen hebben, kunt u deze altijd aan onze trainers stellen.

 

Mocht u nog vragen hebben met betrekking tot de fitness, mail dan naar: service@toucanhealth.nl