Website THC (1500x720) (2)

Massage

Thaise massage in de Toucan Health Club

De gerenommeerde massagesalon Chockdee heeft begin 2018 een vestiging in onze Toucan Health Club geopend. Als onderdeel van de wellnessfaciliteiten kan men nu ook massages reserveren.

Een Thaise massage werkt zeer ontspannend, waarbij men alle opgebouwde stress kwijtraakt, spierknopen verwijdert, de spieren losmaakt en eventuele hoofdpijn laat verdwijnen; een weldaad voor het lichaam! U kunt kiezen uit verschillende massages, variërend van een half uur, een uur tot zelfs een uitgebreid programma van twee uur.
Ook een duo massage, waarbij men met z’n tweetjes tegelijk gemasseerd wordt, behoort tot de mogelijkheden.
U heeft keuze uit de volgende massages:
• Ontspanningsmassage
• Sportmassage
• Zwangerschapsmassage (vanaf het 2de trimester, week 13)
• Duo massage

Bekijk voor beschikbaarheid van de massages door de professionele masseuses en voor het reserveren de onderstaande boekingskalender: kies het door u gewenste type massage (en de duur), gevolgd door de datum; vervolgens kunt u kiezen uit de beschikbare tijden.
Telefonisch reserveren is ook mogelijk door te bellen naar: 0161-453197. Bekijk voor meer informatie de website Toucanmassage
* Annuleringsbeleid: Kosteloos annuleren is mogelijk tot 12 uur voor aanvang, daarna worden de volledige kosten van de behandeling in rekening gebracht.