Aanbiedingen Gratis dagpas
bootcamp1

Bootcamp

Bootcamp is een fysieke training, die wordt verzorgd door sportscholen, personal trainers en voormalig militair sportinstructeurs. Deze trainingen zijn de afgelopen jaren erg in populariteit toegenomen. De trainingen bestaan uit een combinatie van looptraining, intervaltraining en krachttraining waarbij gebruik wordt gemaakt van het eigen lichaamsgewicht. Doel van de training is het verbeteren van het uithoudingsvermogen, vetverbranding en krachttoename en om mensen te helpen routine te krijgen in het regelmatig bewegen. Deze trainingen zijn ontwikkeld om mensen te motiveren om net iets verder te gaan dan wat ze zouden doen in een sportschool.

Bootcamp trainingen worden vaak buiten gehouden in parken of bospercelen, waarbij oefeningen met het eigen lichaamsgewicht, zoals opdrukken, sit-ups, squats, of lunges worden gecombineerd met loopoefeningen. Het idee is dat alle deelnemers worden betrokken bij de training en dat ze met z’n allen naar het einde van de les toewerken. Lijkt je dit wat? Doe dan elke donderdagavond mee met deze nieuwe groepsles!

Voordelen Bootcamp
• Enigste groepsles die plaats vindt in de natuur.
• Een totale body workout waarbij kracht en conditie centraal staan.
• Trainen in een groep zorgt voor meer resultaat, omdat je elkaar stimuleert en motiveert.

Moet je fit zijn voor bootcamp?
Bootcamp is geschikt voor iedereen die gezond is en geen blessure heeft. Het is de bedoeling dat je door deze groepsles een aardige conditie krijgt dus het is niet vereist deze conditie al te hebben.

Lesrooster Bootcamp